KFOR-2 Reünie 41 (NL) Arty Bn

zaterdag 15 mei 2021

 

 

Als commissie hebben we besloten om de reünie te verplaatsen. Dit omdat de ontwikkelingen van het Corona virus grillig zijn en het onduidelijk is of toestemming gegeven zal worden. De nieuwe datum is zo gekozen dat de KFOR 2 reünist nog meer geboden kan worden. Deze datum is namelijk ook de Open Monumentendag en tevens de reünie van de gehele Artillerie! Dus eventueel nog meer bekenden. Mocht de datum niet passen en je hebt jezelf al ingeschreven dan zorgen we tijdig dat het geld zal worden teruggestort. We blijven hopen op ieders komst en gaan als commissie verder met de voorbereidingen. 

 

Het is zo’n 20 jaar geleden dat KFOR-2 de verantwoordelijkheid overdroeg aan andere NAVO-partners. Vele jaren zijn verstreken en hoe gaat het nu met eenieder?

Zie hier de reden om zaterdag 15 mei 2021 deel te nemen aan de reünie van 41 (NL) Arty Bn. Kom jij ook? Neem je de familie mee? De locatie is de Legerplaats bij Oldebroek (Artillerie schietkamp) Eperweg 149, 8084 HE ‘t Harde.

 

Wat mag je verwachten:

10:30 uur: Aanmelden. Volg de bewijzering en op het aanmeldpunt ontvang je o.a. een lunchpakket. Daarna staat er koffie/thee met plattkuchen voor een ieder klaar.

12:00 uur: Openingswoord door oud-commandant 41 Arty Bn (in de tent) en aansluitend samen herinneringen ophalen. Verder worden er doorlopend video's vertoond, het Nederlands Artillerie Museum is open en voor de kinderen zijn er diverse leuke activiteiten.

13.00 uur: Gaan we verplaatsen naar de brandweerkazerne (reünie gehele Artillerie) met aansluitend het openingswoord van de Wapenoudste der Artillerie.

Rond 16.00 uur zal er een warme maaltijd voor ons klaar staan.

18:00 uur: Tap toe en einde reünie.

Wat zijn de kosten:

Consumpties tegen betaling (bonnen € 1,- per stuk). Geen mogelijkheid om te pinnen.

Neem gerust familie mee. De kosten zijn als volgt:

Veteraan KFOR-2, GRATIS;
Vanaf 17 jr, € 20,- p.p.

Kinderen 6-16 jr, € 10,- p.p. Kinderen 0-5 jr, gratis.

  

Aanmelden:

Ga naar www.veteranenartillerie.nl of www.artillerieveteranen.nl

Daar lees je de informatie over de reünie en kun je je via een link aanmelden. Vervolgens kan je via de PayLogic link betalen. (Hieraan zijn geen extra kosten verbonden).

 

Let op:

Sluitingsdatum voor aanmelding deelname: 30 april 2021

Heb je vragen of verzoeken: Kfor-2@outlook.com

We hopen dat we jullie mogen verwelkomen d.d. zaterdag 15 mei 2021😊.


Met vriendelijke groet,

Jullie organiserende KFOR-2 Reünie comité

 

Richard Pijlman; Melvin van Geffen; Rudi Bout; Willy van Dorp; Gerrit Bosch; Kelvin de Richemont

 

 

 

AANMELDEN VOOR DEZE REÜNIE (volgt)